Retour Beleid

Bee Online is toegewijd aan jouw tevredenheid en we willen ervoor zorgen dat je blij bent met jouw aankoop van duurzame goederen. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met jouw aankoop, bieden wij een retourbeleid aan om je te helpen.

Retour voorwaarden

  1. Retourperiode: Je hebt 14 dagen vanaf de datum van ontvangst om een retourverzoek in te dienen.
  2. Staat van het product: Het geretourneerde product moet in ongebruikte en onbeschadigde staat verkeren, in de originele verpakking, en voorzien zijn van alle meegeleverde accessoires en labels.
  3. Retourkosten: De kosten voor het retourneren van het product zijn voor jouw rekening, tenzij het product defect is. 

Retour proces

Om een retourverzoek in te dienen, volg je deze stappen:

  1. Neem contact met ons op via info@blov.be om jouw retour aan te melden en om een retourautorisatie te verkrijgen.
  2. Verpak het product veilig in de originele verpakking.
  3. Voeg een kopie van jouw aankoopbewijs toe aan het retourpakket.
  4. Stuur het product terug naar het adres dat wij je verstrekken nadat jouw retourverzoek is goedgekeurd.
  5. Na ontvangst en inspectie van het geretourneerde product zullen wij overgaan tot de verwerking van jouw retour.

Restitutie of terugbetaling

Als jouw retour wordt goedgekeurd en het product voldoet aan onze retourvoorwaarden, zullen wij jouw aankoopprijs (inclusief verzendkosten) terugbetalen via de oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat het enkele dagen kan duren voordat de restitutie wordt verwerkt.

Uitzonderingen

Sommige producten kunnen niet worden geretourneerd als ze specifiek zijn gepersonaliseerd of als ze om hygiënische redenen niet kunnen worden geretourneerd. Neem contact met ons op voor meer informatie over uitzonderingen: info@beeonline.be

Neem contact met ons op

Als je vragen hebt over ons retourbeleid of als je een retourverzoek wilt indienen, neem dan contact met ons op via info@beeonline.be

 

Over OnsWij zijn Helen & Ben en wonen in Antwerpen met onze twee dochters en geadopteerde lieve hond Maya. Wij houden van de natuur en trachtten de wereld een beetje groener en vriendelijker te maken.

Wij zijn ondertussen 20 jaar getrouwd en hebben bijna evenveel jaren ervaring als zelfstandigen, een perfecte match dus om ook als business partners samen door het leven te gaan.

Ondernemers met een hart voor onze planeet

Als fervente “losse thee” drinkers, viel het ons op dat vele mensen versteld stonden van de smaak van losse thee als ze bij ons op bezoek kwamen. Daarom dachten wij dat het misschien leuk was om een eigen theemerk te lanceren met alleen maar lekkere thee, zodat we de subtiele smaak van losse thee bij het grote publiek bekend konden maken. Yummitea was geboren.

De webshop BLØV is er gekomen omdat we graag meewerken aan een regeneratieve toekomst voor onze planeet. BLØV staat voor “for our BeLOVed planet” en biedt gerecycleerde, ecologische en waar mogelijk biologische items aan die toch geraffineerd zijn, sfeer maar ook gezelligheid uitstralen en gebruiksgemak in het dagelijkse leven kunnen brengen.


Naast onze online webshop, runnen wij ook een vzw, Izindlovu, een Belgisch fonds dat zich inzet voor het behoud van de Afrikaanse olifant, die met uitsterven bedreigd is. Wij steunen enkel locale projecten waarmee wij persoonlijk contact hebben.

Ons IZINDLOVU olifantenfonds

Steun ons

70% van alle olifanten zijn verdwenen in een periode van 40 jaar. Het WWF schat dat elk jaar ongeveer 20.000 Afrikaanse olifanten worden gedood voor hun ivoor – dat is een gemiddelde van 55 per dag. Als we doorgaan zullen er in 2040 geen olifanten meer zijn.

De Koning Boudewijnstichting verleent haar medewerking aan het project.  Giften vanaf 40 € per jaar aan de Stichting geven aanleiding tot een belastingvermindering van 45% op het werkelijk gestorte bedrag (art. 145/33 WIB).

Hoe en waarom hebben wij het Izindlovu fonds opgericht

In 2019 waren wij 20 jaar getrouwd en voor onze huwelijksreis zijn we door Zuid-Afrika gereisd, langs een klein dorpje Hoedspruit op weg naar het Krugerpark.

We zijn in juli 2019 teruggegaan om onze kinderen de schoonheid van Zuid-Afrika te laten zien. Hoedspruit leek de perfecte plek om de prachtige Blyde rivier Canyon en het Krugerpark te bezoeken. Als onderdeel van onze reis bezochten we HESC, Hoedspruit Endangered Species Center.


HESC is een non-profit organisatie opgericht door Lente Roode en is een van de leiders in het kweken en onderzoeken van bedreigde diersoorten. Daarnaast biedt het centrum een veilige haven voor wees- en zieke dieren en een educatief centrum waar het publiek en onze jongere generatie kunnen leren over bedreigde diersoorten door ze van dichtbij te observeren.

We waren echt onder de indruk van het werk in het centrum. Toen we thuiskwamen, bezochten we de website van HESC en kwamen we een nieuw project tegen dat ze aan het opzetten waren om weesolifanten te helpen, HERD.HERD, weeshuis voor baby-olifanten

HERD, opgericht door Adine Roode, was op zoek naar donaties met hun 1000 harten campagne. Omdat ze niet veel donaties hadden verzameld, dachten we dat we iets extra’s konden doen vanuit België. We hebben een gofundme-pagina opgezet en die naar al onze vrienden gestuurd. We hebben 73 harten opgewekt van september tot november 2019. Ondertussen is ons contact met het team van HERD gegroeid.

Toen we ons 20-jarig huwelijk in Zuid-Afrika wilden vieren, gingen we in november terug. Adine Roode nodigde ons uit om de olifanten van de Jabulani kudde en een deel van het team te ontmoeten. Het was een ongelooflijke ervaring om de kudde en de enthousiaste en toegewijde mensen die voor hen zorgen te ontmoeten! De persoonlijke dankbetuiging die we kregen bij het weggeven van de reeds verworven bijdragen was hartverwarmend!

Op dat moment hadden we ook het voorrecht om het weeshuis te bezoeken en de weesolifant Mopane te ontmoeten.

Toen we terugkwamen, besloten we dat we meer moesten doen voor HERD. Dus besloten we om een Izindlovu-fonds op te richten. Met het fonds hebben we meer mogelijkheden om evenementen te organiseren en geld in te zamelen met facturen van bedrijven. 


Eind december 2019 belde Adine Roode ons persoonlijk met het trieste nieuws dat de weesolifant Mopane een virus had opgelopen en was overleden. Er is twee jaar hard gewerkt aan de opvoeding van Mopane. Maandenlang kreeg hij 8 keer per dag 2 liter melk uit de fles. De verzorgers sliepen met kleine Mopane en waren er dag en nacht mee bezig. De dag dat Mopane zou integreren in de Jabulani kudde was aangebroken. Het hele team was erg getroffen door zijn dood.

 


Mopane is onze inspiratie om door te gaan.

Wil je meer weten over ons fonds, ga dan eens kijken op onze website. Wil je ons steunen? Overweeg dan zeker om iets uit onze collectie te kopen.